Kirsten Lambrechts - gastouder Gastkind

Gastouder Kirsten Lambrechts

Hallo, ik ben Kirsten, getrouwd, moeder van 3 jongens die op de basisschool zitten. We wonen aan de rand van de Beek met onze 3 katten. Nadat ik eerst als leidster op het kinderdagverblijf heb gewerkt, ben ik sinds 2015 als gastouder aan het werk.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik dit werk heel leuk vind naast het moederschap en de kinderen graag een huiselijke, vertrouwde omgeving wil bieden. Ik word er blij van als ik zie dat de kinderen groeien in hun eigen zelfvertrouwen en ik vind het mooi om hen te ondersteunen bij hun zelfontwikkeling

In mijn opvang draaien de kinderen mee in ons gezin en kijk ik per dag naar de behoefte van ieder kind. Er is veel ruimte en vrijheid voor creatieve activiteiten. Het mooiste compliment dat ik van ouders kan krijgen, is als ze aangeven dat ze hun kind, hun dierbaarste bezit, met volle overtuiging aan mij toevertrouwen.