Wendy Geluk - gastouder Gastkind

Gastouder Wendy Geluk

Hallo, ik ben Wendy, sinds 2021 werkzaam als gastouder. Hiervoor ben ik circa 12 jaar werkzaam geweest op kinderdagverblijven en heb dus al heel wat ervaring opgedaan in de kinderopvang.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik het erg fijn vind om te werken met een kleine groep kinderen en ze zo ook allemaal de persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen. Ik word blij van het enthousiasme dat ik bij de kinderen zie als ze weer komen spelen. We knutselen, wandelen dagelijks met de 6-zits buggy samen met onze hond Tommie en spelen graag in de achtertuin, waar de kinderen met plezier onze 3 kippetjes eten geven.

In mijn opvang mag elk kind zichzelf zijn, heeft het alle ruimte om te spelen, te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Ik geef ieder kind graag een vertrouwd gevoel zodat hij/zij zich op het gemak voelt. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb is toch wel: “We zijn mega tevreden, ik zou Wendy op alle vlakken een 10 willen geven (en als docent zijnde geef ik niet zo snel tienen hoor!)”