Patricia Haaften - gastouder Gastkind

Gastouder Patricia Haaften | Dotjes en Doerakken

Hallo, ik ben Patricia, getrouwd en moeder van 3 kinderen (2002, 2005, 2011). We wonen in een ruime twee onder een kapwoning aan de rand van het dorp. Na jaren op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt ben ik vanaf 2015 gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik het leuk vind om met kinderen te werken, ze te stimuleren in hun ontwikkeling met leuke activiteiten en ze te zien opgroeien tot zelfstandige kleuters. Ik word blij van gezellig samen knutselen of buiten spelen als het zonnetje schijnt. Of als ik zie dat een kind iets zelfstandig kan wat ik hem geleerd heb. Ik vind het ook heerlijk om, nadat de baby de fles heeft gedronken, even samen te knuffelen.

In mijn opvang hebben we plezier, leren we dingen, mag ieder kind zichzelf zijn en zich ontwikkelen in zijn eigen tempo. Het mooiste compliment is als ouders vertellen dat hun kind echt zin heeft om te komen en al begint te zingen als ze hier de straat inrijden. Dus als een kind zich hier echt thuis voelt.