Nina de Baan - gastouder Gastkind

Gastouder Nina de Baan

Hallo, ik ben Nina, moeder van een volwassen zoon. Al 24 jaar zorg ik met veel liefde en plezier voor kinderen van verschillende leeftijden. Ik heb een opleiding pedagogische medewerker MBO2 niveau afgerond en daarna nog diverse cursussen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Uiteraard ben ik in het bezit van een geldig EHBO diploma.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik geniet van de spontaniteit van kinderen en het stimuleren en volgen van hun ontwikkeling. Ik word er zo blij van als een kind duidelijk plezier bij mij heeft en zich thuis voelt. Goed contact en overleg met ouders vind ik ook essentieel voor een goede samenwerking.

In mijn opvang vind ik het belangrijk om een veilige en gezellige sfeer te creëren waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen ontdekken. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontving, is het feit dat ze overwogen na hun verhuizing terug naar België hun dochter nog te komen brengen, omdat ze zo tevreden waren over de opvang.