Nathalie Kooistra-van de Merbel - gastouder Gastkind

Gastouder Nathalie Kooistra – van de Merbel

Hallo, ik ben Nathalie, getrouwd met Jan-Peter en mama van Xander en Elodie, juf in het basisonderwijs en gastouder in Tholen van heel veel lieve kindjes! Wij verwelkomen graag kinderen in onze opvang om te knutselen, boekjes te lezen en veel te spelen in onze kinderkamer en tuin. In de winter spelen we heerlijk binnen met allerlei soorten speelgoed en ontwikkelingsmateriaal en in de zomer zijn we veel te vinden in de moestuin.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik ieder kind een veilige, liefdevolle en gezellige opvangplek gun! Ik word zo blij van kinderen, zij hebben mijn hart en ik geniet van hun enthousiasme, openheid en vrolijkheid! 

 In mijn opvang mag ieder kind zich ontwikkelen op zijn of haar manier en spelen we in op de behoefte van elk kind door zorgzaam en liefdevol om ieder kind heen te staan. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat kinderen zich echt thuis voelen en iedere keer weer vrolijk en blij opgehaald worden door hun papa’s en mama’s.