Foto Marcha-1172-

Gastouder Marsha Rommens- de Nijs

Hallo ik ben Marsha moeder van twee kindje, Emma en Robin. Getrouwd met Patrick, wij wonen in een eengezinswoning in Gageldonk- Oost en hebben een lieve labrador hond die Max heet.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik heel graag zorg voor anderen. Na mijn werk in de zorg met ouderen vind ik het nu ontzettend leuk om dit voor jonge kinderen te doen. Om ze te zien opgroeien en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast kan ik dit ook heel goed combineren met de zorg voor mijn eigen gezin.

Ik word er zo blij van als de kinderen lekker in hun vel zitten en heerlijk enthousiast meedoen en je aan ze ziet dat ze genieten van bv. het dansen of gelukte koekjes die uit de oven komen.

In mijn opvang is er ruimte voor persoonlijke aandacht en zijn we lekker actief bezig. We knutselen, zingen, dansen, spelen, bakken koekjes, gaan lekker naar buiten en kroelen veel.

Het mooiste compliment wat ik van ouders krijg, dat de kinderen blij worden dat ze weer naar mij mogen komen om te spelen, dat ze zich vertrouwd voelen hier en bij mij.