Marlyne Noorthoek - gastouder Gastkind

Gastouder Marlyne Noorthoek

Hallo, ik ben Marlyne, getrouwd en moeder van twee kinderen (2016 en 2010). We wonen in een hoekwoning midden in het dorp, vlakbij de basisschool. Ik werk sinds 2015 in de kinderopvang.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn, is dat ik het omgaan met kinderen heel leuk vind en het werk me veel voldoening geeft. Het gastouderschap geeft me de kans dit beide te combineren met de zorg voor mijn gezin. Ik word zo blij van de vrolijke gezichtjes en hun reacties als je lekker met de kinderen  bezig bent. 

In mijn opvang gaan de kinderen gezellig mee met het dagelijkse ritme hier in huis. Heb ik alle tijd om goed te kijken wat ieder kind die dag nodig heeft en pas ik daar mijn activiteiten op aan.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is als ik terug hoor dat ik voor kinderen heel snel vertrouwd voel en ze graag bij me komen spelen.