Marike Hectors - gastouder Gastkind

Gastouder Marike Hectors

Hallo, ik ben Marike, getrouwd en moeder van 2 jongens. Wij wonen in een voormalige boerderij aan de rand van het dorp vlakbij het bos met allerlei diertjes buiten.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn, is dat ik echt geniet om met kinderen bezig te zijn en hun enthousiasme en openheid werkt ook zo aanstekelijk. Ik word er zo blij van om de kinderen buiten te zien spelen, ravotten en genieten. Als we samen naar het bos gaan, ze rennen op het gras of als we samen de diertjes verzorgen.

In mijn opvang bied ik rust en regelmaat met oog voor ieder kind individueel. Ik volg hun ontwikkeling en kijk goed waar ze op dat moment behoefte aan hebben, daar speel ik dan zoveel mogelijk op in. Ik houd ook zoveel mogelijk rekening met de wensen van ouders en het dagritme van thuis.

Het mooiste compliment is de alledaagse waardering voor de dingen die ik doe, zoals:  ‘Bedankt voor de foto’s’ of ‘Wat een leuke activiteit!’.