Mariella Reijngoudt - gastouder Gastkind

Gastouder Mariëlla Reijngoudt

Hallo, Ik ben Mariella, getrouwd met Cennie en moeder van 3 grotere kinderen. We wonen in een ruime twee onder een kapwoning. Ongeveer 15 jaar geleden zag ik een oproep voor gastouderopvang. Ik heb me daar in verdiept, zag gelijk dat dit goed bij me paste en tot de dag van vandaag is dat een hele goede keuze geweest.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is omdat ik zo geniet van een kindje waaraan je ziet dat het lekker in zijn vel zit, blij is met zijn omgeving en hier groeit en bloeit. Ik word zo blij van een natte zoen op mijn gezicht, een kindje dat bij mij troost zoekt of zomaar een knuffel komt halen.

In mijn opvang wil ik graag dat de kinderen zich ’thuis’ voelen. Ze gaan gezellig mee in het dagelijkse ritme. Ik kijk goed naar de behoeftes van een kind, we leren spelenderwijs, niets moet, dit alles met respect voor elkaar. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat ik een fijne en betrokken gastouder ben die met veel liefde voor de gastkindjes zorgt.