Linda den Boef - gastouder Gastkind

Gastouder Linda den Boef

Hallo, ik ben Linda, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben sinds 2021 werkzaam als gastouder en heb voor die tijd 9 jaar in de zorg gewerkt.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is omdat mijn interesse bij kinderen ligt en het goed te combineren is met thuis. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich begrepen en veilig voelen, emoties mogen en kunnen uiten en de ruimte krijgen te ontwikkelen op eigen tempo. Ik word zo blij van kinderen die zich vrij en op hun gemak voelen. Ik geniet van blije gezichtjes, de leuke anekdotes, het zien van samenspel en plezier onderling.

In mijn opvang wordt er vrij gespeeld en is er veel ruimte voor samen boekjes lezen, dat stimuleert de taalontwikkeling en vergroot de woordenschat. Daarnaast krijgen de peuters een schetsboek waarin getekend, geverfd en geplakt kan worden naar eigen invulling. We zijn veel buiten en in de keuken te vinden om te helpen afmeten met de weegschaal enz.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, stond op een kaart met de tekst: ‘Je bent goud waard.’