Foto-Lieve-1160

Gastouder Lieve van der Graaf

Hallo, ik ben Lieve, moeder van een peuter en in verwachting van onze tweede. Wij wonen samen met onze twee teckels in een hoekwoning met tuin in Meilust.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is om baby’s te zien opgroeien tot kleine mensjes en ze hierbij te begeleiden. Het is een bijzondere en belangrijke tijd in een mensenleven. Ik word er blij van als ik zie dat kinderen ontdekken en leren wat ze zelf willen en kunnen. En aan mij de mooie taak om te kijken waar ieder kind zit in zijn/haar ontwikkeling en daarop aan te sluiten.

In mijn opvang is er ruimte voor ieder kind. Iedereen mag zichzelf zijn en we leren met respect met elkaar omgaan. We gaan elke dag lekker naar buiten en ik zorg ervoor dat ik speelgoed aanbied dat de fantasie prikkelt en alle aspecten van hun ontwikkeling stimuleert. Het mooiste compliment dat ik van ouders krijg, is dat ze hun kind met een gerust gevoel bij mij achter laten, hun kostbaarste bezit, daar mag ik voor zorgen!