Leanne Andriesse - gastouder Gastkind

Gastouder Leanne Andriesse

Hallo, ik ben Leanne, getrouwd met Peter en moeder van 3 kinderen. Ik had al ruime tijd ervaring met het werken met jonge kinderen toen ik in 2018 gestart ben als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik het heel erg leuk vind om met kinderen om te gaan en ze om me heen te hebben. Ik vind het fijn dat ik mag bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Ik word zo blij van de gezelligheid om me heen, dat ik de kinderen zie genieten en om te zien hoe ze zich al snel thuis voelen bij mij.

In mijn opvang bied ik de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving als de ouders naar hun werk gaan. Ik geef kinderen de ruimte om te doen wat ze zelf willen of nodig hebben en ga ik er regelmatig op uit om te wandelen of fietsen met de bakfiets.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat ik lief en zorgzaam ben en ouders zich geen betere gastouder konden wensen.