Kristel Aarden - gastouder Gastkind

Gastouder Kristel Aarden

Hallo, ik ben Kristel, moeder van 6 kinderen waarvan 3 nog thuiswonend en gastouder sinds 2009. Wij wonen met onze hond in een ruime eengezinswoning in het dorp.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is een plek te bieden waar kinderen zichzelf mogen zijn en zich veilig voelen. Ik word zo blij van het pure van de kinderen. Ze zien in alles iets moois en reageren vanuit hun hart. Hun open kijk naar de wereld laat mij ieder dag ook weer met verwondering naar de dingen kijken.

In mijn opvang mag ieder kind zichzelf zijn en stimuleer ik spelenderwijs zijn/haar ontwikkeling. We spelen veel met natuurlijke, sensorische materialen en open einde speelgoed waarin ze hun eigen fantasie kunnen gebruiken. Ik kijk goed naar ieder kind individueel wat hij/zij nodig heeft, zodat kinderen helemaal tot hun recht kunnen komen.

Een heel mooi compliment dat ik van ouders regelmatig ontvang, is dat het hier voelt als een tweede thuis en dat ik veel meer bied dan alleen ‘opvang’.