Jonell Meijer - gastouder Gastkind

Gastouder Jonell Meijer

Hallo ik ben Jonell, samenwonend in een ruime 2 onder een kap woning met een aparte speelkamer. Na de geboorte van mijn zoon (2007) bleek het werk als kraamverzorgster niet praktisch en ben ik met veel plezier als gastouder aan de slag gegaan.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is de vrolijkheid van de kinderen, hun logica, het ondeugende en ontdekkende van kinderen wat ik prachtig vind. Ik word er blij van om de kinderen een vertrouwde omgeving te bieden en het is heerlijk als kinderen naar me toe komen om even te kroelen en zo bevestigen dat ze zich prettig en veilig voelen bij mij.

In mijn opvang zorg ik voor een passend dagritme voor ieder kind. Zo kunnen ze goed hun rustmomenten pakken op een eigen plekje om te slapen en leer ik ze om samen te spelen, te delen en elkaar te respecteren. Ik vind elk compliment mooi en waardevol. Ouders geven vaak aan dat ze mijn opvang heel erg waarderen en het een fijn plekje vinden voor hun kind.