Jolanda Janbroers - gastouder Gastkind

Gastouder Jolanda Janbroers

Hallo ik ben Jolanda, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is de jonge kindjes te begeleiden en stimuleren in hun groei en ontwikkeling. Ik word zo blij van de grote glimlach waarmee kinderen iedere keer weer naar me toekomen. Je krijgt er zoveel voor terug.

Mijn opvang bevindt zich in een blokhut met een fijne speelruimte binnen, een eigen speelveld en een privé wandelpad om te lopen, steppen of fietsen. Hier kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Ook kunnen de kinderen voor de kippen, geiten en het konijn zorgen en hier veel van leren. Kortom het vrije onbezorgde buitenleven waar vies worden nog gewoon kan en mag.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat ouders zeggen hun kind met een gerust hart achter te laten en kinderen thuis vragen wanneer ze weer naar mij toe mogen.