Jolanda Huisman - gastouder Gastkind

Gastouder Jolanda Huisman

Hallo, ik ben Jolanda, woon aan de rand van Putte in het buitengebied samen met mijn man en twee volwassenen zonen. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang, met name als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn, is het bieden van kleinschalige en professionele kinderopvang in huiselijke sfeer. Iedere kind verdient respect, veel persoonlijke aandacht en een veilige, warme omgeving. Ik word er zo blij van om te zien dat de kinderen het naar hun zin hebben, zich thuis voelen en ze de kans krijgen om te leren en zich te ontwikkelen. Fijn dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.

In mijn opvang heb ik een speciaal daarvoor ingerichte ruimte om te spelen en te slapen. Daarnaast is er ook veel ruimte buiten en zijn er dieren om voor te zorgen. Ook werk ik met VVE van Kiki.

Een recent mooie compliment dat ik van ouders hoorde, was dat hun twee puberzonen nog steeds heel trouw de foto van hen met mij willen bewaren en deze een mooi plekje heeft op hun kamer.