Jirana Klemens - gastouder Gastkind

Gastouder Jirana Klemens

Hallo ik ben Jirana, getrouwd, moeder van 2 meisjes, wonend midden in het dorp in een ruime twee onder 1 kapwoning. Ik werk al 20 jaar binnen de kinderopvang en vanaf 2015 als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is om een kleinschalige huiselijke opvang te bieden waar kinderen zich heel snel op hun plek en veilig voelen. Het persoonlijke contact met zowel ouders als kinderen is voor mij echt een meerwaarde. Ik word er zo blij van als alle kinderen hier een fijne dag hebben gehad en nog lang niet uitgespeeld zijn aan het einde van de dag.

In mijn opvang vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontdekken. Dat ze zich veilig voelen en zelfvertrouwen hebben zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Dat doe ik vanuit rust, een duidelijke structuur en een vast dagritme. Het mooiste compliment vind ik als ouders aangeven dat ze me hun kind 100% toevertrouwen.