Jacqueline Tates - gastouder Gastkind

Gastouder Jacqueline Tates

Hallo, ik ben Jacqueline. Ik ben getrouwd met Edwin, samen hebben we een dochter. We wonen in een eengezinswoning in een rustige straat. Ik ben sinds 2011 werkzaam als gastouder. Daarvoor was ik leerkracht en pedagogisch medewerker. 

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is om op een gezellige, leerzame en veelzijdige manier met de kinderen aan de slag te zijn. Doordat de opvang kleinschalig is, is er veel persoonlijk contact. Ik word zo blij van kinderen die vrolijk aan het spelen zijn in een vertrouwde omgeving en zich verwonderen over dat wat er op dat moment gebeurt.  

In mijn opvang kunnen de kinderen lekker spelen met al het speelgoed dat er is. Werken we vaak volgens thema’s. Hierbij lezen we boekjes, kleuren we kleurplaten of maken knutselwerkjes. Ook spelen we buiten in de voortuin en we gaan regelmatig op stap in de kiddybus. Verder volg ik de kinderen zoveel mogelijk in hun ritme en ontwikkeling. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat de kinderen zich volledig thuis voelen bij mij. Dit omdat ze zich net zo gedragen als thuis.