Hanneke Bout - gastouder Gastkind

Gastouder Hanneke Bout

Hallo, ik ben Hanneke, getrouwd met Bert-Jan en moeder van 4 dochters (geb. tussen 2009 en 2021). Wij wonen in een eengezinswoning in een wijk aan de buitenrand van het dorp. Ik ben sinds september 2022 weer gastouder geworden, waar ik 12 jaar ervaring in mee heb genomen.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en hen hierbij veiligheid te kunnen bieden. Ook is het tegelijkertijd goed te combineren met het eigen gezin. Ik word er zo blij van om met kinderen bezig zijn, als zij blij zijn ben ik blij. Lekker samen spelen, naar buiten gaan, voorlezen en liedjes zingen.

In mijn opvang kunnen ouders met een gerust hart naar het werk gaan, ze kunnen erop vertrouwen dat de kinderen een fijne dag hebben. Ook hou ik erg van structuur, rust, reinheid en regelmaat. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat ik een tweede moeder genoemd werd en dat kinderen heel graag komen.