Forien van Luik - gastouder Gastkind

Gastouder Forien van Luik

Hallo, ik ben Forien, geboren in 1974, getrouwd met Jan, moeder van vijf kinderen en vanaf 2013 werkzaam als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is de passie die ik heb voor het omgaan met, verzorgen van en bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Ik word zo blij van al die vrolijke snoetjes en ik geniet ervan om te zien hoe vertrouwd en veilig de kinderen zich bij mij voelen.

In mijn opvang probeer ik zoveel mogelijk rust, reinheid en regelmaat te bieden. Ik merk dat de kinderen hier baat bij hebben: ze weten waar ze aan toe zijn en dat geeft hen duidelijkheid en een gevoel van veiligheid. Daarnaast doe ik mijn werk vanuit een christelijke identiteit.  We knutselen graag, spelen met klei en constructiemateriaal, we puzzelen, bakken regelmatig koekjes en lezen graag boekjes. Als het mooi weer is, gaan we naar buiten voor een wandeling of we spelen in de tuin.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb is dat hun kinderen zelfs in het weekend vragen of ze naar mij toe mogen!