Esther Tichem - gastouder Gastkind

Gastouder Esther Tichem

Hallo, ik ben Esther. Ik ben getrouwd en heb twee tienerzonen. In 2015 ben ik gestart als gastouder. Wij wonen aan de rand van het dorp Tholen in een ruime eengezinswoning.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is omdat het gewoonweg zo onwijs leuk is. Ik vind het belangrijk om een kind ook echt kind te laten zijn. Zelf ontdekken en ontwikkelen hoort daarbij. Ik word zo blij van de band die je met de kinderen opbouwt. Het is heerlijk om met ze bezig te zijn en wanneer ze dan hun dankbaarheid en liefde tonen met een dikke knuffel, is dat helemaal fantastisch!

In mijn opvang is er ruimte om jezelf te zijn. Ik kijk naar de behoefte van het kind en sluit daar de activiteiten op aan. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is toch wel dat ze zo blij zijn hun kind met een gerust hart bij mij achter te kunnen laten. Ik was een van de weinigen waarbij ze dat durfden. Maar alle complimenten zijn uiteraard mooi!