Cyrille van Gorsel-Buis - gastouder Gastkind

Gastouder Cyrille van Gorsel – Buis

Hallo, ik ben Cyrille, getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen. Na 2 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik in 2015 als gastouder aan de slag gegaan.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is om een knusse en huiselijke omgeving te bieden aan andere kinderen en dit tevens goed te combineren met m’n eigen gezin. Ik word zo blij van de interactie die ik met de kinderen heb en dat ik ze mag zien opgroeien. Ik vind het heerlijk als ze na een dag spelen met een blij gezicht naar huis gaan.

 In mijn opvang mag iedereen zichzelf zijn, spelen we veel buiten in onze grote en groene tuin, voeren we de kippen, lezen we graag boekjes en fietsen we rond in de bakfiets. Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat de kinderen het zo naar hun zin hebben bij mij in de opvang.