Corinne van Iwaarden - gastouder Gastkind

Gastouder Corinne van Iwaarden

Hallo, ik ben Corinne, gestart in 2022 als gastouder. Getrouwd en moeder van 4 kinderen. Na 10 jaar uit het onderwijs geweest te zijn wilde ik graag weer aan het werk. Toen dit op mijn pad kwam, was de keuze snel gemaakt. Werken met kinderen en thuis zijn voor onze eigen kinderen!

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is om kinderen een fijne plek te geven als papa en mama aan het werk zijn. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Ik word zo blij van mijn werk met de kindjes. Als zij genieten, geniet ik ook.  

In mijn opvang is er genoeg ruimte om heerlijk (samen) te spelen, knutselen we vaak, gaan we elke dag naar buiten, maken we plezier, genieten we van elkaar en leren we van elkaar. Ieder mag op zijn of haar eigen niveau meedoen! Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat de kinderen zich hier thuis voelen en altijd weer zin hebben om te gaan!