Corina Luijkx - gastouder Gastkind

Gastouder Corina Luijkx

Hallo, ik ben Corina, getrouwd en moeder van 3 grote dochters. We wonen in een ruime twee onder een kapwoning op de Bergse Plaat. Ik ben sinds 2009 werkzaam als gastouder en verzorg opvang voor kinderen van De Lodijke, De Kreek en eventueel speciaal onderwijs.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is om schoolkinderen voor en na schooltijd en in de vakanties opvang te bieden waar ze lekker zichzelf mogen zijn en zelf kunnen kiezen wat ze willen gaan doen. Ik word er zo blij van als ik zie dat de kinderen hier lekker ontspannen bezig zijn en het naar hun zin hebben. Ik vind het fijn voor ouders dat ze zich niet druk hoeven te maken over de ophaaltijd.

In mijn opvang spelen we vaak buiten in de speeltuintjes of gaan we naar het strandje. Binnen heb ik een grote hoeveelheid spelletjes en speelgoed of gaan we lekker knutselen. Ik volg wat de kinderen zelf inbrengen. Het mooiste compliment dat ik van ouders krijg, is dat ze het zo fijn vinden dat ik heel flexibel ben in de opvangtijden.