Chantelle Campo - gastouder Gastkind

Gastouder Chantelle Campo

Hallo ik ben Chantelle, getrouwd, moeder van 3 pubers en woon in een ruime hoekwoning midden in het dorp met onze hond Olly. Vanaf 2008 werk ik met veel plezier als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik heel graag met kinderen werk en het vak gastouderschap heel goed kan combineren met de zorg voor mijn gezin. Ik word er zo blij van dat ik de ontwikkeling kan volgen van de kinderen, vind het mooi als ze lekker aan het spelen zijn en mij trots laten zien wat ze hebben gemaakt of wat ze kunnen.

In mijn opvang vind ik het huiselijke aspect heel belangrijk, dat kinderen zich echt op hun gemak voelen en onderdeel uitmaken van het gezin. Dat ze weten dat ik er voor hun ben als ze me nodig hebben en ze ondersteuning biedt daar waar nodig. Het mooiste compliment vind ik als ik van ouders terug hoor dat een kind bij mij hetzelfde is als thuis en dat ze thuis vragen wanneer ze weer naar mij toe mogen.