Celine Dekkers - gastouder Gastkind

Gastouder Celine Dekkers

Hoi, ik ben Celine Dekkers, moeder van 3 kinderen. Ik heb een opleiding als pedagogisch medewerker gevolgd en ben nu een aantal jaren als gastouder werkzaam.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is, dat ik kinderen heel erg leuk vind en als gastouder mijn passie en de zorg voor mijn gezin goed kan combineren. Ik word er zo blij van als de kinderen in de ochtend met een blij gezicht en enthousiast binnen komen om die dag lekker bij mij te komen spelen. Verder komen er op een dag zoveel leuke en ook grappige momenten voorbij.

In mijn opvang vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen. Dat ze met mij op ontdekkingstocht gaan naar zichzelf en de voor hun nog onbekende wereld. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij mij en ik ze kan stimuleren in het zelfredzaam worden.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat ik vaak hoor dat de kinderen altijd graag naar mij toekomen. Ouders geven aan dat ze hen echt met een gerust hart bij mij achter laten om te gaan werken.