Arina Heijboer - gastouder Gastkind

Gastouder Arina Heijboer

Hallo, ik ben Arina, getrouwd met Leon en moeder van Sanni, Jet en Maud. Ik heb ruime ervaring in het werken met kinderen en ben al sinds 2008 actief als gastouder. Wij wonen in een vrijstaande woning met grote tuin.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is de gezelligheid die het met zich meebrengt. Ik heb graag kinderen om me heen en ik blijf hier zelf ook jong door ;-). De vrijheid als gastouder vind ik ook erg fijn. Ik word zo blij van de onbevangenheid en puurheid van kinderen. Ook kan ik zo genieten van conversaties tussen de kinderen onderling.

In mijn opvang krijgen kinderen veel vrijheid om zelf hun spel te bepalen, spelen we vaak gezelschapsspelletjes, maken we zelf klei, zijn we veel buiten in de tuin en gaan we met z’n allen naar de kinderboerderij, de speeltuin en de plaatselijke supermarkt.

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb, is dat de kinderen graag naar me toe komen en met blije gezichtjes ’s morgens binnenkomen.