Amber Jaspers - gastouder Gastkind

Gastouder Amber Jaspers

Hallo ik ben Amber, moeder van 2 kinderen (2018 en 2021), we wonen in een ruime twee-onder-een-kapwoning in Borgvliet met ons hondje. Ik ben in de kraamzorg werkzaam geweest en werk vanaf 2018 als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te worden, was dat ik mijn passie voor kinderen en mijn gezin goed kan combineren. Ik vind het heel fijn om in een huiselijke sfeer opvang te bieden en de kinderen op een speelse manier te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik word zo blij van de lachjes op de gezichten van de kinderen, dat ik ze kan zien genieten en groeien.

In mijn opvang bied ik allerlei activiteiten aan, gaan we ook elke dag naar buiten, fietsen we graag met de bakfiets en beleven we samen mooie avonturen. We gaan respectvol met elkaar om en ik kijk altijd naar wat de kinderen op dat moment nodig hebben. Het mooiste compliment dat ik van ouders kreeg, is dat het aanvoelt als een tweede thuis en hun kind elke dag vraagt of ze hier mag spelen.