Toos Naalden - gastouder Gastkind

Gastouder Toos Naalden

Hoi, ik ben Toos Naalden, getrouwd. Ik heb 3 volwassen kinderen en 9 kleinkinderen. Ik werk sinds 2000 als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder te zijn, is dat ik altijd al met kinderen heb willenwerken. In 2000 kwam de mogelijkheid om gastouder te worden. Deze heb ik met beide handen aangepakt. Het is een hele verantwoordelijkheid maar ik ben heel blij dat ik toen de keus gemaakt heb en ik doe het nog steeds met veel plezier.

Ik word zo blij van de voldoening die het geeft als ik de vrolijke en tevreden gezichtjes van de kinderen zie. Dat maakt mijn hele dag goed.

In mijn opvang doen we alles samen. Fruit eten, boterham smeren en knutselen. Ook zingen en dansen we veel en spelen we ook lekker vaak buiten. Mijn motto voor de opvang is ‘We zijn allemaal gelijk en respecteren elkaar’.

Het mooiste compliment ooit kreeg ik van een ouder die met 2 kinderen ruim 8 jaar in mijn opvang is geweest. Ze zei: “Je stond al die jaren voor ons klaar, wij en de kinderen zijn zo blij met jou geweest, bedankt voor je trouwe opvang.”