Jacolijn Zwagemaker-Burger - gastouder Gastkind

Gastouder Jacolijn Zwagemaker

Hallo, ik ben Jacolijn en ik woon samen met mijn man en onze twee dochtertjes in een eengezinswoning in Tholen. Van kleins af aan wilde ik altijd al graag met kinderen werken. Na mijn opleiding voor gastouder ben ik in 2019 gastouder geworden bij Gastkind. 

Mijn drijfveer om gastouder te zijn is dat ik het heerlijk vind om kinderen rond me heen te hebben, ze liefde en aandacht te geven in een veilige en vertrouwde omgeving met een christelijke identiteit. Ik word zo blij als ik de kinderen met een glimlach aan zie komen of verhalen hoor van ouders dat de kinderen genoten hebben bij de opvang.

In mijn opvang lezen we samen uren boekjes, zingen we liedjes, spelen we binnen en buiten, knutselen we samen, hebben we elkaar lief!

Het mooiste compliment dat ik van ouders ontvangen heb: “Je kan echt zien dat de kinderen bij jou zichzelf zijn en zich op hun gemak voelen.”