Elly Verbraak - gastouder Gastkind

Gastouder Elly Verbraak

Hallo ik ben Elly, getrouwd, moeder van twee volwassen dochters en oma van 2 kleinkinderen. Ik woon in een vrijstaand huis aan de rand van het dorp Nispen. Ik werk al 30 jaar met veel plezier in de kinderopvang, 5 jaar als leidster en de overige 25 jaar als gastouder.

Mijn drijfveer om gastouder zijn is dat ik de omgang met de kinderen en het contact met ouders heel leuk vind en daar veel voldoening uit haal. Ik word zo blij als de kinderen een leuke dag hebben gehad en ik ze een veilige omgeving kan bieden waar ze zich thuis voelen.

In mijn opvang probeer ik ieder kind persoonlijk te begeleiden, zodat zij zich in hun eigen tempo op hun eigen manier kunnen ontwikkeling. Dit altijd in samenspraak met de ouders.

Het mooiste compliment dat ik gekregen heb, is dat ik een 11 kreeg op de schaal van 0 t/m 10.